Friday, April 16, 2004

ari nih 3rd floor half empty. mzln cuti, eila dok backroom, sara and dom masuk qc room. huhu...bes giler layan tdo. sampai swing²...mata cam de gam! tgh ari gi jumpa chul kat ayob since dia planned nak turun Maybank DJ ajakler lunch sesama. lama gak tak jumpa dia nih. nak dekat staun kot.



i was thinkin nak masuk contest Drypers...menang dapat Naza Ria cam iklan kat tv tuh! huhu! the rules is to form the most creative grafix kat keta naza ria tuh like letak gambo family behind the wheels dengan muka yg sronot giler. cewah cam hebat jer aku nak main ngan potosop...tader idea satu not too mention creativity! tapik teruja nak masuk coz takder slogan. hahah. siap dah soh lan scan kan gambar keta Naza tuh. kalo rajin buatler...kalo takder idea, biarle keta tuh jadik wallpaper aku jer.

No comments:

Post a Comment