Saturday, September 25, 2004

'Are you an adultescent?' article in this month, Cleo is soo true. I'm an adult....but nowhere closer to proper grown-up. Terpk ler jugak naper lar aku camnih, ya know short-term planning, putting off commitments, asik nak bersuka ria, and the list go on. It's always bout me and me first. The article wrote, it's not necessarily a conscious choice, unless you really want to. So it does normal lar...this 'sindrom-taknakmature'.



'But no matter how happy you are living for today, there will be moments when you wonder if this is really where you're supposed to. ' (began to wonder long time ago) But (lagik) forcing yourself to think about the future just because you feel like you should is only likely to make you miserable. Eventually, it will probably just happen naturally. (Hopefuli! or am i using this article as an excuse to make me feel berra?)

Thursday, September 16, 2004

Title: Legend of Speed

Channel: 8tv

Gazing at: Mars, Mars...ooo Mars *sigh*





Monday, September 13, 2004

smalam folo rombongan my so-called brother nyer engagement kat kg subang. beautiful reception :D because of his sirih junjung yang didelivered ke umah aku lar, jenjiran kat lorong aku nih ingat aku yang nak bertunang. punya lar diaorang 'concern' siap soh and escort delivery guy tuh antar kat kafe coz tader orang kat umah, which instead he shud wait, sbb dia tlebey awal. yang dia pegi dengar cakap jenjiran aku apsal. series kalut!



citer nih panjang lagik sebenonya tapik maleh nak citer. tapik time diaorang sibuk tanya saper punya sirih junjung, bapak aku dengan burinknya jawab, tuh dia punya, dia yang nak bertunang. ekekeke...senyap pon diaorang!



* rege rokok udah naiikkk! wish him stop smoking or at least reduce the amount. but will he? nottt!

Friday, September 10, 2004

caught up with munchy gaze. agaggaa. aku tgh turun, dia tgh naik escalator. aku tgh kunyah, dia pon tgh kunyah. memasing tersengih cam siot. nak tersembur biskut aku. hak hak!



neway nana oredi drawn out raya plan. she's going back to PD malam raya soo dat she can be back in KL 1st raya. sesorang jer la aku malam raya nanti...if bapak folo takbir raya house to house. adeh dah start syahdu dah nih. and if bapak nak buat takbir raya kat umah, abislarrr parah, pagi raya lagik huhu! too soon to think, but then again....have to :P

Congrats to Lissa on her engagement :D

Monday, September 6, 2004

udah tgk PGL :D almost awesome for malay movie. cumer major turn off sultan melaka + kelembapan citer.

Wednesday, September 1, 2004

Selamat hari merdeka 47th!



Langkawi trip went well :D island hopping, cable car, chocs and cigs hunting, and so on. sampai umah around 4 a.m. guess i was lucky sampai around dat hour, coz bapak tak larat nak tanya banyak. heheh coz....



"akuuu puuulangg tanpaaa handsettt!"



begone my phonebook! huarghhh! neway...my heartiest congrats to Yulie & Sham. Happy engagement :D



@ one of the island
milik saper kah kaki ini?