Posts

Showing posts from August, 2011

Selamat Hari Merdeka Malaysia

Image
Recently Qeeb tak suker pakai kasut. When this photo was taken, it was more than 10 attempts me and jeeb both try to sarungkan his kasut because everytime satu masuk satu lagik dah tertanggal.



Sampai bepeloh2 dibuatnyer, rambut i pon dah cam kene ribut. I have to tahan his kaki from trying to take off the shoes.



But he managed to freed himself anyway. Kaki yang berjaya merdeka dari jajahan kasut. Merdeka!



Selamat menyambut Hari Merdeka yang ke-54

Selamat Hari Raya 2011

Image
Indah tutur kadang2 mengata, cantik bahasa kadang2 berpura, gurau senda kadang2 terluka, gerak laku kadang2 mengada, janji manis kadang2 terlupa, detik hati kadang2 prasangka.

Salah dan silap kelemahan dari saya. Ampun dan maaf jua dipinta. Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin. Semoga bergembira disamping keluarga tercinta dan sentiasa dirahmati Allah.

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Menganyam Cube

Image
Besok hari raya. Tapik hari ni i'm still working dengan harapan Co. akan release balik awal. While waiting for the announcement, i discovered Printsgram yang sangat cool & sesuai to kill the time! Connect your Instagram account, choose files with drag and drop feature and then Printsgram will create PDF file which you can print as much as you like! Osemmm kannn?!

My photo Cube in PDF. Can only print black and white lah right now. Wish I can print in color!
The photo cube result. Awww cuteness! Orang sibok anyam ketupat, aku menganyam cube -.-
Anyway my wish is granted! Dah dapat official email everyone can go home at 3pm. w00t! Please be informed that the Management has approved for all Muslim staff on duty today to be released early at 03:00pm. Drive safe everyone and watch your waist!Selamat Hari Raya everyone!

Blog Header

Image
Lepas tgk few of my friends tukar blog template, trus rasa smangat nak buat blog header baru since dah almost a year tak tukar (which reminds me FB avatar pon dah staun tak tukar). Besides tukar header sonang ajer compared to tukar the whole blog template. Cuma tinggal rajin or maleh jer nak carik gambar to compose.
Since Blogger introduced 'Template Designer' mmg kacang sungguh nak maintain width, background to match with custom header and tukar color. Takyah nak buat hard code anymore sambil lap peloh. Dolu biler download free template jer nak kene adjust width dan yang swaktu dengannyer. Kalo tidak, hancoqlah my flickr account punyer standard size. Maka sejak last 2 years lah aku rajin tukar header, konon2 nyer ikot musim/event.
Customized love-panda cheep bagi few years back
Header lovey dovey baru lepas kawen
Composed our photos yang ada malaysia-theme mural painting sempena merdeka 2009

Header for bulan posa 2009
Header for Hari Raya 2009
Takde pape event pon in Nov 2009 but t…

Qeeb Berendam

Image
Qeeb berendam in his jacuzzi bathtub minus the foam.
Notakaki: strategic censoring apply

GLC July @ Simply Mel's

Image
The July GLC meetup was in The Sphere again due to technical problem (literally) i was facing at the office. The original venue was Midvalley but tetiba kene standby kat opis maka dah sedey2 tak dapat join. But all of em being nice detour to my office area at the very last minute hehe. Lepas dapat green light to balik, trus rushed to join the gurls at a new restaurant, Simply Mel's yang baru je start business for 2 weeks.




There's a wide range of melaka-portugis food. Ada menu banyak nama pelik2 which i'm curious to try but i opted for Laksa Melaka sbb nak cepat since everybody dah abes makan.



Dorang plak bz mengupdate the GLC book.



D siap buat homework in advance aper nak lukes and bawak source of reference. Sumer inspired nak buat camtuh jugak hahaha.



Amik gambar pueh2 since i missed the earlier camho session.



Kan bessss kalo sumer straw camni ghupe.



Kalo ada frame spec cute camni ada ke orang pakai? Ke mas jer yang sanggup hehe.



And then came the chef cum owner itself, M…

Lunch @ Saisake Japanese Buffet

Image
Few days before my departure frm C*smo, big boss ajak gi makan kat Saisake Japanese Buffet @ Wisma UOA. Iols pon amik kesempatan feeling2 tuh sempena farewell hahaha yelah kejer 3 bulan tak abes kenai sumer orang pon lagik, mana nak carik orang yang super baik ati nak organize and throw a farewell party kan?!



It was my first time makan sini. The food was ok, but tak jumpe any dish yang i can say sedap giler. Pastuh plak dah lama tak makan buffet so perot cam kenot handle sumbat macam2 benda.



Aaar yang duduk kiri tuh lar my exboss. Yang sblah dia zeti sales mgr. The two guys plak marketers yang carik international students. Sorang pak arab sorang lagik nigerian and both suker gado sbb rebut students. Scene yang takbes time lunch tuh, mamat blek ni ordered beer. Even my chinese boss pon jeling2 and ckp so inappropriate to drink during office hour. Tapik dia dah tuang dalam gelas nak halang cemana lagik yedak. Pastuh expect masuk dalam bill yang big boss akan bayar. Eeee x malu sungguh!



Why it's fun to be a parent

I just learned that Qeeb dah pandai sebut Momma! At first i thought mamamamamam as in makan. But Jeeb pointed out dengan nada penoh jeles that Qeeb pronounced momma [pause] momma. Ohohoho sukernya sayer! Pandaiiii nie Naqeeb sebut mama first, just take your time to blajar sebut papa plak okay?! lol!

I smiled when i read through the list below, because i've experienced most of it :) And I love no. 34 the most! I love the warmth when 3 of us tido tangan and kaki berkris-kross. However most of the time Qeeb has to sleep in the cot kalo tak...abes saket sumer otot sbb tido sempit2 for long hours.

50 reasons why it's fun to be a parent
Source: BabyCenter

When your baby is crying at three in the morning or your toddler's just thrown his lunch all over your newly mopped floor, it's easy to forget the good bits about being a parent. To help you through the tough times, here's our round up of the things that make parenting fun. You can add your ideas, too, by scrolling do…

Myra Camilia 1yo Birthday Party

Image
My sis held a birthday party for July babies in the family (Abg Ayie, Adly and Myra). Center of attraction of course Myra who turned 1 yo :) Cute kan her birthday outfit siap ngan tutu! At 1yo, dia dah pandai jalan, dah tumbuh gigi, dah banyak words dia pandai cakap....mmg way advance compared to her brothers adly, didi and sis lily hehe. Pas tuh plak nama dia sorang jer lain when all her siblings nama sumer 'eee' kat blakang. Aaar nih kene tanya kakak cheq sendiri pasai pa pilih nama tuh :P



♥ Ada candy shop in the house! ♥


Pink and blue balloons ♥♥


Qeeb and Myra beza 3 bulan jer and he will join the 1yo wagon soon in October :)



Colorful ♥ lollies ♥ to take home.



And lots of other foodies and candies




Then comes the birthday cake



Myra in action nak potong cake.



Aaaannnd she got the chance to smash/ squish her birthday cake. Takde orang akan marah...guaranteed! lol!



Myra tgh mode cutting-a-cake-is-a-serious-job. Naqeeb plak muka curious hehehe.



Adly also celebrating his 13th birth…