Saturday, September 3, 2011

Kad Raya Handmade

This year GLC nak exchange kad raya plus handmade challenge. So aku pon carik gunting, gam, kertas kalerful and pen kaler2. Tadaaaaa inilah hasil kerastangan (bak kata Dani) tok bebudak GLC. Jenuh gak menampal corak bunga2 yang degel tanak lekat, gunting kertas yang tak brapa nak straight. Fuhhh dogaan! Sbb tuh lar orang yang jual handmade stuff mahal kan?!

Kad Raya Handmade


I wish i can doodle but i know nanti by the 3rd kad raya aku dah takde idea nak lukis aper. So better stick to my hobby yang suker menampal. So lepas sent all my kad raya to them, the waiting part to receive kad raya begin. Tak sabooo rasanya tiap2 petang balik musti check out mails ada tak kad raya for me.

Kad Raya Handmade

Biler tgk ada envelope yang tulis nama sendiri....prasaan sonok timer kad raya cam zaman dolu2 terimbas kembali cewahhhh! Padahal dah tau bebudak GLC nih yang sent tapik still rasa seprais "eh ada kad raya! eh nih saper hantar". So nih lah 7 kad raya yang iols trimer for this year.

Kad Raya Handmade

Ada yang 100% handmade, ada yang half but yang penting content original hehe. Top left is from Mas, Shara and Dani. Yang bottom left pulak from D, Kak Fara, Zaza and Jannah (origami). Thank you kowang for taking time and efforts nak buat all this.

Kad Raya Handmade

Notakaki: Kalo tak buat exchange kad raya nih, satu hapa kad pon tak dapat. Hatta kad raya from insurance agent :P

2 comments:

  1. aku nye tersusun kat atas meja opis :)...
    aku pun dah terima semuanya :)

    ReplyDelete
  2. cayalahh susun sampai abes raya ekk!

    ReplyDelete