Thursday, July 5, 2012

Birthday Ma 2012

Some photos during my mother in law's birthday recently. SILs bought Peach Gateau by Just Heavenly to celebrate together.

Birthday MIL 2012

Qeeb busy layan auntie Liza & family who dropped by that night.

Birthday MIL 2012

Qeeb sibok mintak orang feed him some cake -.-

Birthday MIL 2012

Sambil2 tuh lepak makan jagung.

Birthday MIL 2012  Birthday MIL 2012

Nih birthday Tok Mama but gambar Qeeb lak yang banyak hahaha.

Birthday MIL 2012

We had our usual family dinner at Kelab....chinese food of course ^.^ Almost the same menu and same table lol! The family are definitely expanding because one table tak cukup actually...we had to really squeezed in. 

Birthday MIL 2012

Me and Khairan.

Birthday MIL 2012

Time nak amik gambar nie mmg nak tergelak. Sebab si Jeeb dahler stok jalan laju...skali sauk mau sama dengan 10 kali Qeeb punyer steps. Sian Qeeb terkedek2 follow.

Birthday MIL 2012

And last skali was one special birthday cake for MIL. Baked with love by Jeeb's cousin....bollywood theme gitewwww because MIL is a die hard fan of bollywood movies. Very creative and fun tgk film reel ada gambar Shahrukh Khan, Aamir Khan, Arjun Rampal, Hrithik Roshan, etc.

Birthday MIL 2012

9 comments:

  1. Cun gilerrr kek tu! Sayang nk potong! Haha!

    ReplyDelete
  2. woww!! nicee cake! happy birthday to auntie " Aaapko janamdin mubaarak ho-"

    ReplyDelete
  3. Cantik kek tu..yg gambar shah rukh khan tu boleh makan ke?

    ReplyDelete
  4. tuh dia ada yg speaking hindostan trus hahaha

    zet, gmbr shahrukh khan tuh xleh mkn kot sbb texture dia cam dough. maybe its fondant tp aku x brani makan hehe

    ReplyDelete
  5. Soul, cousin ko buat bisnes ke? Ada link?
    Yg kawan ko buat macaron tu aku dh order dh. Bagus ko promote. Teruskan. Hehehe.

    ReplyDelete
  6. zrett, aku ingat nickname ko! you can find her at facebook...search for Pink Ellies Novelty Cakes (http://www.facebook.com/pages/Pink-Ellies-Novelty-Cakes/274324635952327)

    waaa ko order macaron tuh? for someone or tok ko sendiri. how wasit?

    ReplyDelete
  7. Nickname la sgt.. Haha. Tu aku pakai time tolong akak aku jual longchamp aritu. Skrg mls nk tukar.

    Aku order as a surprise delivery utk husband aku. The service was tip top, sbb dia bagi free kad. Aku igt kad kecik gift card tu je, rupanya kad besar size normal tu! I like.

    Nnt bila dh balik msia, aku order utk aku rasa pulak.
    Tq for the cake link.

    ReplyDelete
  8. awww dats nice! dia mmg quite detail bab2 personal touch.

    woraittt! see you around zrett!

    ReplyDelete