Sunday, July 8, 2012

XXX Merchant Award

I was invited as bidan terjun jadik usherette a day before the event. I just write xxx because tanak too direct jadik google search result in case somebody type this keyword heheh. So on the day itself i brought baju kurung pi opis but tanak pakai siap2 kang panas. Around 10am all of us yang involved made a move to Sasana Kijang to susun barang, practise cemana nak usher vip naik stage, etc.

FPX Merchant Award 2012

Rasa cam dah lama tak involve bab2 event camnie. Not that before nie slalu involve but i remember rasa fun because once in a while dapat buat something different other than daily routine ngadap pc. Check out here for other behind the scene photos at my mblog.

FPX Merchant Award 2012

Masukkan certificates dalam folder and arranged all the plaques. Then me and syazana lari kejap pegi kedai Reben kat jln TAR to buy some ribbons. Had lunch at Sasana Kijang's cafe yang sangat osem the food range! Lepas tuh baru kitowang tukar baju kurung and bersiap2 dalam toilet.

FPX Merchant Award 2012  FPX Merchant Award 2012

Around 3pm kitowang dah standby buat muka suweet depan kaunter biler guests start datang to register. All-smile-face mode on. Aku lah tukang register guests...lepas tuh trus masuk hall jadik usherette plak. Multi tasking giteww!

FPX Merchant Award 2012

Guests and staff mingled around, chit chat2 minom coffee while waiting for cue to enter the hall.

FPX Merchant Award 2012

Sementara nak tunggu event habes, geram jer everytime lalu depan buffet spread. Ahhhh glorious food!

FPX Merchant Award 2012
FPX Merchant Award 2012  FPX Merchant Award 2012

Biler line clear baru lah kitowang start melantak! wahahahha banyak giler leftovers and most of the food still warm lak tuh. Heaven! One group photo for the album :)

FPX Merchant Award 2012

Om nom nom nom. Since there were so many leftovers we packed bawak balik, lol! mmg rombongan che'kiah pi kenduri sungguh. Even though we were not allowed to do so at first, but after nego with the staff there and they said ok baru lah tak segan nak packing. Because the food tuh mmg dorang akan buang pon, lagik lah berdosa membazir kan. Wpon no plastic provided but no worries, the boss called few staff kat BNM to pegi beli tupperware and plastic dengan pantas. Sampai jer plastic mmg kejap jer trus licin all the tray hehe.

FPX Merchant Award 2012

Time nie kaki dah saket giler sbb jalan banyak sangat pakai heel. Time kluar from Sasana Kijang, i just realized all my lauk pauk tertinggal kat dalam surau arghhh! Cam malas jer nak patah balik but biler terpikir i dah ckp ngan Jeeb i'm bringing dinner home so gigih gak ler patah balik which i'm so thankful i did because rupanyer my camera and few other personal stuff i campak in the same plastic bag haiyoooo! Sib baik takde orang heran ada seketol plastic bag besar kat corner surau tuh. So dapat ler dinner ngan Cheep that night makan dim sum, lasagna, and tahapa2 lagik yang aku main cedok jer. Alhamdulillah rezeki :)

No comments:

Post a Comment