Wednesday, October 3, 2012

Another Round of Beraya Session

Other raya photos was at kak fara's house. Attendance 6 out of 9. Kak fara masak nasik ayam, nugget, spaghetti bolognaise, ayam goreng fuhhh aku makan tak benti! wpon pada mulanya kak fara menjanjikan sajian makanan dari wak lemon, aku curious nak rasa tapik kak fara masak pon dah sodap so next time je lah wak lemon hahaha.

Raya @ Fara 2012

I was a bit rushing jugak time tuh because nak kene send maid balik for a weekend break and ada sebab lain but i can't recall dah. Gambar lain tanak share sbb nampak demok sangat :P Dok sakan borak tak isik pon buku GLC. And baru tingat time lunch date kat stabak pon luper jugak nak tulis kat buku GLC! ishh camno nak abeskan buku lagu nie?! Anyways, thanks kak fara for hosting and having us again and again every year hehehe.

Raya @ Fara 2012

Next plak, pegi beraya umah kak ruby at selayang area and meet up with my sis kat sana. It was a raya cum birthday party for her daughters. Ralit amik gambar candy buffet tak amik gambar orang langsung -.- so enjoy tgk gambar candy buffet je lah yea.

Raya & Birthday @ Kak Ruby

Nice candy buffet setup by partycandy!

Raya & Birthday @ Kak Ruby  Raya & Birthday @ Kak Ruby

Colorful lollies 

Raya & Birthday @ Kak Ruby

Party packs for their school friends. 

Raya & Birthday @ Kak Ruby

Kak Ruby masak nasik ayam, lasagna and mee kari. Sumernya sedap2 blako! 

No comments:

Post a Comment