Posts

Showing posts from January, 2013

GLC 2012 Gathering

Image
Entry last year lagik hehe. Sebelom tutup tirai 2012, GLC babes planned for a family gathering. Sib baik dapat one date yang sumer orang can attend (except Zaza) ^.^


If last 2 years, buat kat Tasik Perdana siap published masuk paper. Time tuh sumer pakat pakai baju merah. This year kitowang buat indoor jer yakni kat rumah Kak Moji and each family pakai ikot color theme masing2.

Me familia in black. Mainly because most of my baju is black color hahaha

Kak fara's family in green

The host, Kak Moji and family in red

Shara and family in purple

Mas and Jannah in pink

D and family in green (terhijacked color kak fara because supposedly yellow lol!)

Dani and family in blue

Masing2 bawak food. Meriah cam raya!

Some giveaways, calendar and gifts for teka teki session. Mencik taw hadiah for teka teki satu pon tak dapat. Contoh soklan bulan Bintang sapa lagik tua....haaa macik lambat jawab jerrr :P


Layan tgk photobook macam2 size. Iols terpikat with size 8x8

The kids plak busy main because r…

MYC 2012 Year End Party

Image
Ok this entry mmg totally dah overdue. My company year end party (skang dah new year dah pon) was held on 21st Dec (on my birthday *cough*). That morning i had to attend external meeting kat KL, then rushed balik to office naik LRT, tapau brunch siap2 and then siapkan pending tasks. Since iols jadik AJK decor, so lunch time kene tolong ramai2 siapkan decorations kat meeting rooms.


Weeee berdoyon2 balloons! Unfortunately takleh kene lampu langsung trus meletop. We added ribbons and tampal nama orang yang celebrated birthday from Aug till Dec...tuh diaaa berderet2 nama sbb dah lama tak buat birthday celebration.


Our humble party space yang dah siap decorated, siap lampu mengelip bagai.

Checked out the caterer's preparation plak. They utilized the staff lounge area.

Around 4.30 we gathered at Level 12 for solat jemaah and baca Yassin sempena pindah masuk office baru.


Lepas tuh all staff gathered at Level 10 and ready for the parteh! Dah combined ngan LVP team, not bad lah jugak we ca…

Stressed or Calm?

Image
Soo true :)

Back to School

Image
When Inot suggested for a reunion at SMPB, date pon cun jer iols trus cakap OK. So we planned for a potluck because nak pegi weekend time cuti skolah lak tuh, canteen sah2 tutup...so me, BB and Susu tong tong beli snacks. Hoho lama gila tak masuk skolah wehhh! Wpon skolah situ sampai form 3 jer but i still sayang this school. Sayang tak amik gambar depan gate skolah.


Teringat zaman dolu2. Jalan nak gi skolah nie from main bus stop (mini bus) kene lalu rumah stinggan, ada flasher, ada The Store (still ada lagik skang), ada KFC. now ni depan skolah dah macam highway...rasa tak safe nak lintas sesuka hati.


Sonot dapat jumpe balik cikgu shida, cikgu zaidi (xde dlm gmbr), cikgu nyonya and cikgu samsida (tak ingat sangat nama tp dolu dia ajar PJ). We makan2 and ronda kawasan skolah nak tgk aper beza now and back then.

Canteen skolah
The one and only public phone in the school if tak silap

Notice board for each Kelab/ Persatuan

Jalan2 kat classroom

Nih kat area surau...ada pangkin. I think nih je…