Daleela's 2nd Birthday

End of May hari tuh Kak Fara buat birthday celebration for Daleela yang turned 2. And yang tambah bestnyer buat kat rumah baru hew hew! So first time nak sampai tuh menggagau ler jugak nak carik. Sesat sana sini but we managed to sampai jugak.

Birthday Daleela 2014

Biler masuk kawasan rumah Kak Fara nih ala2 cam masuk chalet resort. Kalo buat some landscaping pastuh letak fountain sure orang ingat rumah contoh kikiki! Cantek umah kak fara nih woihh! Dari pagar sampai lah ke kitchen. Very spacious, banyak tingkap and this wallpaper memang epic!

Birthday Daleela 2014

Time for cake cutting and nyanyi birthday song. Look at Daleela excited tgk banyak cakes hehe comel giler.

Birthday Daleela 2014
Birthday Daleela 2014  Birthday Daleela 2014

And then i made a move for next mission. Tak sempat nak jumpe D, Kak Moji and Dani who came a bit later.

Birthday Daleela 2014

Pressie for Daleela dan Mak nyer :)

Birthday Daleela 2014

Comments

  1. THANK YOU FOR COMING SOL!!! REALLY APPRECIATE! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Most welcome. Glad dapat join this time!

      Delete

Post a Comment