Posts

Showing posts from September, 2014

Lorong Belakang @ Laman Seri 7

Image
One of the most talk about spots and loads of photos taken here. Especially when you went to Section 7, Shah Alam area yang banyak tudung butik, you surely won't miss this alley. It is part of MBSA's effort to improve the back lane. During the street art launching, I was excited to go there but knowing Jeeb yang tak fancy that area nak2 plak ada event yang for sure ramai orang muda, so agak sukar nak ajak beria. Fortunately his friend, Eddy was one of the art contributor kat situ so kill 2 birds with one stone laidat.


Kat sana i learned about KLsketchnation. And followed some doodlers yang i like their style

Banyak betol super talented and creative peeps. Banyak arts yang bleh posing sama and nampak real. But Qeeb tengah mood tak allow me to do anything other than pegang his hand so managed to tangkap gambar jelah with the other hand T___T.



Also became a fan of some local talents like mimsmash. Suker dia punyer canvas painting!


Lagik dan lagik

I love this hippo!!


I think this …

BBQ @ Kemensah Waterfall, Hulu Kelang

Image
Cerita bulan June hari tuh. Berplanning dan berjanji via whatsapp ngan bebudak UTM nak berpicnic BBQ. Nak pilih tempat pon amik masa...dari utara ke selatan list all the choices. Last2 kami pilih Kemensah waterfall, Hulu Kelang. Serious aku tatau tempat nie blakang zoo negara jer sebenonyer.


Lama tak jumpe dorang nih sumer!

Masing2 bawak food - nasik lemak thorbaik (wan saad), sandwich (janna), spaghetti (zect), rojak (rusydi), segala jenis air (jaa), jajan junkfood (myself & wawa). [Below] Zect tukang jaga meja and halau lalat.


For main food kitowang collect duit and PIC nyer was siong. Dia lah yang beli daging, marinade and tukang bakar. Fuhhh mmg marbeles! I always thought that BBQ will take sometime to masak tapik nak abeskan cepat jer so kene tunggu and tunggu for next round. But this time, food cepat giler masak sampai kitowang yang tak terabeskan. Amazeballs!


Wan and Akmal masing2 bawak tents tok senang tukar baju and what not. Bagus betoi! [Below] Kaum ibu2 punyer tasks - …