Thursday, September 4, 2014

Local Fruits Buffet

Had an awesome time makan durian sampai lebam the other day. The company made an arrangement with FAMA for this event. Disebabkan bau buah durian yang semerbak and space location yang limited, the fruit buffet was done at block paling blakang, tutup one side of the road, pasang khemah, kosi and meja.

Pesta Buah MYC

Ada manggis, langsat, rambutan and the king of fruits, durian of course.

Pesta Buah MYC

Cendol and rojak also ada. Part of the package i heard. 

Pesta Buah MYC

The long table where every one is enjoying the fruits. Best weh...meriah giler!

Pesta Buah MYC

Biler dah abes sebijik or nak rasa yang lain cakap jer ngan bro nie. Dia tolong bukak kan.

Pesta Buah MYC

Towards the end tuh, we were allowed to tapau the fruits except durian. Rasa cam kat pasar malam jer sumer pegang plastic bag. Ada yang pegang kotak kaut lah baper banyak nak....sampai abes stock. Rojak cepat gak abes, cendol lak terlebih2. Like for me, since dah lama tak makan durian and manggis so i really lepas gian makan banyak giler. Pueh :D

Pesta Buah MYC

No comments:

Post a Comment