Tuesday, June 7, 2016

Majlis Aqiqah Adam Rifqi (Anak Shara)

We attended majlis aqiqah anak Shara last saturday. The fourth one to arrive heheh. Yang ada on that day were Kak Fara, D, Mas, Zaza and Dani. Time ni berkumpul kat dalam...memang nampak cam taska dah nie hahaha.

Majlis Aqiqah Adam @ Gombak

Hero of the day, Adam Rifqi. Baik jer dia tak nanges dalam cot wpon mak nyer busy ke hulu ke hilir.

Majlis Aqiqah Adam @ Gombak

Team gegurls. Kiut sangat!

Majlis Aqiqah Adam @ Gombak

From dalam ke luar. Makan2 and bergambar. 

Majlis Aqiqah Adam @ Gombak

Zaza excited nak update glcbook. Sebab dia leh update once in a blue moon jer hahaha.

Majlis Aqiqah Adam @ Gombak

Thanks Mas tolong babysit kan Zafeer...siap tlg pegangkan botol susu. 

Majlis Aqiqah Adam @ Gombak

Time nie dah nak balik. Dani and family baru sampai. Sempat laa jumpe her baby girl, aishah. 

Majlis Aqiqah Adam @ Gombak

So many babies hehehe. GLC family sangat berkembang and bertambah definitely. 

No comments:

Post a Comment