Friday, October 14, 2016

GLC Meetup @ Shah Alam

Nih entry yang agak sukar tok elaborate pepanjang sbb dah peram lama hahaha. Pagi tuh kitowang berkumpul kat aeon. Pastuh hala ke Kueh sek13. Kata operation hour pukul 10am. Tapik time kami sampai, kosi pon tak susun lagik. Keciwa sungguh! Terpaksa tukar plan and carik kedai makan dekat2 area capello.

GLC Meetup @ Shah Alam

Nampak kedai Utami Village nie...so we gave it a try. I ordered nasik lemak & daging dendeng. Sedap wpon daging agak liat sket.
GLC Meetup @ Shah Alam  GLC Meetup @ Shah Alam
GLC Meetup @ Shah Alam
GLC Meetup @ Shah Alam GLC Meetup @ Shah Alam

Amik gambar kat featured wall.

GLC Meetup @ Shah Alam

Lepas isik perot barulah kami ke Capello. All of us buat rambut except D, sempat dia berbelog and run business kat situ macam opis sendiri hehe.

GLC Meetup @ Shah Alam  GLC Meetup @ Shah Alam
GLC Meetup @ Shah Alam  GLC Meetup @ Shah Alam
The salon
GLC Meetup @ Shah Alam

Cantek kannn the colors.

GLC Meetup @ Shah Alam

Singgah few kedai yang kat area2 situ jugak.

GLC Meetup @ Shah Alam
GLC Meetup @ Shah Alam  GLC Meetup @ Shah Alam
GLC Meetup @ Shah Alam  GLC Meetup @ Shah Alam
GLC Meetup @ Shah Alam  GLC Meetup @ Shah Alam

Nak bergambar punyer pasal, singgah jap lorong belakang sek7 tuh. Dah start rushing because timing dah lari and we had to scrap our initial plan nak ke Cake Jln Tiung.

GLC Meetup @ Shah Alam

#ootd

GLC Meetup @ Shah Alam

Singgah solat jap kat surau sek9. Then trus ke kopimeo to have our lunch.

GLC Meetup @ Shah Alam

Time kat sini memang aku dah nantok giler. Penat bebeno lak rasanyer padahal buat aper jer. Boy i'm glad that tapayah nak drive jauh balik sbb dah kat area SA. I had spaghetti masak lomak. Seingat aku rupa dia lain time awal2 makan. Biler tgk balik album memang lain! Dolu ada gravy, this one dry. Maybe nama pon tukar cuma konsep still gulai lemak and i tak pasan.

GLC Meetup @ Shah Alam
GLC Meetup @ Shah Alam  GLC Meetup @ Shah Alam

Dah abes makan, update glc book. I drove them back to amik keta and masing2 balik. Thanks for coming to SA guys!

2 comments:

  1. terima kasih komen tentang Utami Village. Kami akan improve lagi ye.. thanks for your supports.. we appreciate it so much

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for the good food. smoga maju jaya dalam business :)

      Delete