Saturday, February 11, 2017

GLC Lunch @ MinMax, PNB Darby Park

Tak sampai brapa jam balik opis, Mas dah siap update entry for our blog. Read here. Sooo, i  follow her content lah dengan harapan dapat siap cepat jugak haha. But i doubt so, because nak elaborate sket and tampal gambar ikot my own width.

Date: 10 February 2017
Time: 12.30-2.00pm
Venue: Minmax Restaurant, PNB Darby Park
Attendees: Soul, Fara, D, Mas & Dani

We chit chat about kaki mas yang terkehel tuh, group whatsapp sekolah anak2. From parents, teachers and kids perspectives. Ada benefits nyer, tapik tetap ada juga negativenyer. Biasalahhhh nothing is perfect. Dah clear sket table tuh. dorang update GLC book except me because i would like to bawak balik this time. We also definitely need a new book for 2017 sbb yang 2016 punyer dah nak run out of pages.

GLC Lunch @ Minmax, PNB Darby Park  GLC Lunch @ Minmax, PNB Darby Park

Some of the food we ordered first round and second round.

GLC Lunch @ Minmax, PNB Darby Park  GLC Lunch @ Minmax, PNB Darby Park
GLC Lunch @ Minmax, PNB Darby Park
GLC Lunch @ Minmax, PNB Darby Park  GLC Lunch @ Minmax, PNB Darby Park
GLC Lunch @ Minmax, PNB Darby Park  GLC Lunch @ Minmax, PNB Darby Park
GLC Lunch @ Minmax, PNB Darby Park

How to toss yee sang? Ada yang first time makan yee sang rupanya haha. Ingatkan ada yang dah tau. Sorry ye myself pon blur2 jer sumer paham sendiri. Tang nak ajar pakai chopstick memang tak dapek nak tolong. Bak kater kak fara, asal boleh kepit! Halus jer suara masing2 nak loh hey. But it was fun! Excited sangat sampai i thought i managed to record everything time tossing, skali gambar meja jer daaaa! At least D punyer video wpon blur ada laa jugak nampak yee sang nyer hahahaha! Failed big time!

GLC Lunch @ Minmax, PNB Darby Park
GLC Lunch @ Minmax, PNB Darby Park  GLC Lunch @ Minmax, PNB Darby Park

The total bill was about RM200+. Thanks sumer tong2 bayar :) Took some photos before dismissed and bergegas pulang ke office. Siap saket perot otw nak balik tuh. Pegi naik uber, balik jalan kaki + naik train. Mana tak bergelodak food dalam perot.

GLC Lunch @ Minmax, PNB Darby Park  GLC Lunch @ Minmax, PNB Darby Park

Miss you ladies, till we meet again. 

2 comments:

  1. next year kena repeat yee sang sbb nak amik video toss yee sang! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha yes kene repeat! mmg fail betol video kiter amik tuh

      Delete