Posts

Coffee Cup Series V

Zus Coffee x Kupeh-Rod 

Coffee Cup Zus

 Zus Coffee x Emila Yusof 

Coffee Cup Zus

Coffea Coffee

Coffee Cup @ Coffeea Coffee  Coffee Cup @ Coffeea Coffee

Krispy Kreme

Coffee Cup Krispy Kreme

[Left] The Brew Crew [Right] Costa

Coffee Cup @ The Brew Crew  Weekend @ Costa Coffee, BJ

Alien Swear Words

Yang dah watched The Mandalorian or any Star Wars movie sure noticed the kid-approved vocabulary of notable swear words like among others,

“dank farrik,” “kriffing,” “karabast,” and “e chu ta,” 

Star Wars universe so rich and compelling

Virtual CNY 2021

This year we gathered virtually via Zoom together with the Chin, Oh, Pat Yee and Uncle Wim. It was nice to see everyone in a pink of health. Karen siap connect to her big tv screen so can see everyone and nak screenshot pon clear haha. 

CNY 2021

Sis was outside, memula eksen tanak join. Paksa gak dia install Zoom lol! Nama pon mobile so can join anywhere lah khen. 

CNY 2021

Had yee sang twice this year. First one tossed kat rumah MIL beli from Chinese Muslim restaurant. Second time beli yang pre-packed yee sang and add on pear nak bagi juicy sket. 

CNY 2021 Yee Sang

CNY 2021 Yee Sang CNY 2021 Yee Sang

My super thoughtful lunch gang, Heli and Amy sent over 8 colorful flavours on CNY's eve haha! 

  CNY 2021 Baskin Robbin  CNY 2021 Baskin RobbinCNY 2021 Baskin Robbin

I also bought some donuts because it was KiutKiut's birthday apparently, lol! They had CNY theme. 

CNY 2021 Krispy Kreme  

Trip to Sekinchan, Tanjung Karang

We went to Sekinchan last December. Nak sangat amik gambar tepi sawah tapik tatau nak stop kat mana. So we set this N.16 cafe as the landmark. If i don't know about this place mmg tak nampak cafe pon from outside. It's fully air-conditioned soo comfortable lah to hang out a bit. But sis jalan dalam tuh takot2 jer kang bergegar plak the whole bus. Kerusi pon nampak halus jer for me yang ganas nie. 

Trip to Sekinchan, Tanjung Karang  Trip to Sekinchan, Tanjung KarangTrip to Sekinchan, Tanjung Karang  Trip to Sekinchan, Tanjung Karang

Actually takde plan nak makan kat sini. I thought i will be busy taking photos, but unfortunately the sawah scene tak nampak brapa onz and weather pon gloomy. Since semua dah start lapar, alang2 naik jelah terus nak check out aper ada wpon yang jaga the cafe dah mentioned they only have drinks and cakes. 

Trip to Sekinchan, Tanjung Karang  Trip to Sekinchan, Tanjung KarangTrip to Sekinchan, Tanjung Karang  Trip to Sekinchan, Tanjung KarangTrip to Sekinchan, Tanjung Karang  Trip to Sekinchan, Tanjung Karang

The whole bus can fit about 5 tables. We ordered coffee, tea, chocolate and a slice of cake. 

Trip to Sekinchan, Tanjung Karang  Trip to Sekinchan, Tanjung Karang Trip to Sekinchan, Tanjung Karang  Trip to Sekinchan, Tanjung Karang
Trip to Sekinchan, Tanjung Karang  Trip to Sekinchan, Tanjung KarangTrip to Sekinchan, Tanjung Karang  Trip to Sekinchan, Tanjung KarangTrip to Sekinchan, Tanjung Karang  Trip to Sekinchan, Tanjung KarangTrip to Sekinchan, Tanjung Karang  Trip to Sekinchan, Tanjung Karang

One fam photo inside the bus
Trip to Sekinchan, Tanjung Karang

Kat blah tepi bus ada this platform to overview the sawah scenery

Trip to Sekinchan, Tanjung Karang  Trip to Sekinchan, Tanjung KarangTrip to Sekinchan, Tanjung Karang  Trip to Sekinchan, Tanjung Karang

Bila mintak tolong Qeeb amikkan photo, dia kata panas susah nak tgk so dia main snap the button. Tengok laa the outcome, dia potong kepala papa dia. Eishhh! 

Trip to Sekinchan, Tanjung Karang  Trip to Sekinchan, Tanjung Karang

So Zafeer plak kene paksa jadik photographer. Zafeer jenis eager to please me, so dia akan make sure dia take better photos than Naqeeb. And he manages to get couple of good shots!

Trip to Sekinchan, Tanjung Karang Trip to Sekinchan, Tanjung Karang

Weather gloomy camnie pon the boys cakap terang and susah nak bukak mata. Soo both dah start takde mood nak amik gambar. I guess dah makin lapar pon yer gak sbb tak puas makan. 

Trip to Sekinchan, Tanjung Karang  Trip to Sekinchan, Tanjung Karang

Sooo we off to carik tempat makan and find the famous mee udang banjir here. Recommended by Nina yang pegi this place before. 

Trip to Sekinchan, Tanjung Karang  Trip to Sekinchan, Tanjung Karang  Trip to Sekinchan, Tanjung Karang  Trip to Sekinchan, Tanjung Karang

Tau sangat dah bila masuk bab udang, Jeeb sanggup dermakan jer semua udang tuh to me. But if ada orang tolong kopekkan of course dia amik balik

Trip to Sekinchan, Tanjung Karang  Trip to Sekinchan, Tanjung Karang

Random photos we took around Sekinchan, Tanjung Karang area. Left bottom tuh boleh plak ternampak husband lyein tgh cycling hahah. Wpon tak penah jumpe the husband tapik bleh cam from her frequent posting in IG story hahaha. She was there too...but dia dah kedepan katanya. 

Trip to Sekinchan, Tanjung Karang Trip to Sekinchan, Tanjung Karang
Trip to Sekinchan, Tanjung Karang  Trip to Sekinchan, Tanjung Karang