Posts

Showing posts from April, 2007
Image
My father's daughters



Takde pekataan yang bulih describe my feelings when I've lost the man i love most sekelip mata. Mom dah takde, skang bapak pon dah takde. Rasa sunyinya tuhan jer yang tau.

He's the backbone of this family, penyejuk biler marah, penenang biler sedey, pemberi smangat biler keciwa, pemujuk biler kecik ati, penyudah biler keje tak siap, pengrepair biler barang rosak, penyabar layan anak/cucu yang banyak songeh, penasihat
biler degey, pelawak biler nasihat tak jalan (reverse saiko), pendengar yang baik biler nak bercerita, peneman biler nak kemana2. Maka biler bapak dah takde nie, rindu lah sangat2.

Hari nie, me and sis lepaskan 3 bijik aquarium dan ikan2 bapak kat pacik karim. Asik terlupa jer nak bagi ikan tuh makan. Nak bersihkan tank tuh pon tatau. Tapik cam rindu lak dat spot bapak slalu duduk every nite tgk ikan2 dia sambil isap rokok (disamping tunggu aku kalo balik lambat). Tang garden bapak lak, my sis rasa dia bulih handle and make sure pokok2 tuh…
Image

Pit Lane Park

Image
Pit Lane Park

The BMW Sauber F1 Pit Lane Park offers everything from a miniature race track, mini grandstands, F1 training centre, and much more. Plus the experience full spectrum of sound, speed and dynamics behind the world's most state-of-the-art racing technology.


Me at the Pit Lane Park with KLCC osem view


Fuh cam hebat jer info. Biler amik test keji giler result! Wahahaha!

Had my picture taken next to F1 car and printed for free. I looked so darn 'sweet' wif my *kof* baju kurung *kof* in dat photo. Akmal and Din tried out tukar tayar challenge. While me and Wawa tried the petrol pump.


Me, wawa and Akmal

Newscaster reject.

Makan2 at Palace Beach & Spa, Mines

Image
Wahaha makan lagik! Kriss meeting was held @ Palace Beach & Spa, Mines. The food iz nice and variety ;)



We got lucky to won table game, jumble trouble. The prize is RM50 kfc-pizza voucher. Yay leh makan lagik! But bahagi 10 orang? No luck in lucky draw though, sigh.


Before balik, snap gambar dolu. This place has beautiful landscapes and a beach! As they said, the one and only beach in the city.


Skali ujan lebat giler plak. Sangappp!


And this is shot after ujan with lake view. There's Sap*ra building, business centre, and erm...fatty crab somewhere in between.

Farewell for Cdot

Image
We throw a farewell party for Cdot last last Friday. One by one geng-lunch dah susut. biler sumer dah benti, tak lunch lah jawabnyer. tak pon biarlah aku yang benti dolu muahahaha! (pix below: cdot in the middle)



We ordered nasi ayam @ Anjung, choc cakes, etc.

Ff pon datang office to celebrate. So we went to Mines for karaoke session (the last one i guess). sbb yang giler karaoke dah takde lepas nie, and yang tinggal plak sumer sora2 katak.


All the best cdot in ur business venture!
Image
Liza's pizza treat sempena naik gaji. Wohooo!



Muka2 ponteng half day. Watched 300 for the second time and then makan kat lil Vietnam.



Dinner at Nailis. They charged us double for meals we didnt ordered. Luckily i checked the receipt before leaving the counter. Haiyaa!