Tuesday, November 1, 2016

GLC Lunch @ Amber, BS

Whenever we have few stuffs to exchange, that's always a good strong reason to meet up. Kalo tak buat sharing postage confirm mmg susah nak jumpe. And im soooo thankful that they agreed to come to BS wpon kak fara cuti and came all the way from Klang with Lydia, Mas plak sanggup drive from her office at PNB, while Shara cuti soo dia flexi sket. Yang lain2 tak dapat datang sbb ada other commitments.

GLC Lunch @ Amber, Bangsar South  GLC Lunch @ Amber, Bangsar South
GLC Lunch @ Amber, Bangsar South

We chose Amber because kak fara sebut mee tarik. Iols pon tertarik nak try. For me memang lagik sedap dari mee tarik warisan yang penah try dolu. 

GLC Lunch @ Amber, Bangsar South

Sempat update buku GLC tapik takde mood sangat nak tulis panjang2 hehe. Lagik sonot dengar Mas citer that she's going to ABC in Nepal soon! Oh wow...good luck Mas! 

GLC Lunch @ Amber, Bangsar South

Group photo in front of Amber. Thanks to Lydia yg jadik unofficial photographer whenever she tags along her mother. 

GLC Lunch @ Amber, Bangsar South

After our lunch, we went to Starbucks to grab a cuppa coffee. 

GLC Lunch @ Amber, Bangsar South

Then i dragged them to the so called man-made tasik. Mas cakap tuh cam kolam hahaha. Yelahh kolam pon kolam lah asalkan dapat bergambar outdoor kat situ.

GLC Lunch @ Amber, Bangsar South
GLC Lunch @ Amber, Bangsar South  GLC Lunch @ Amber, Bangsar South

Angin best! Kalo lah boleh piknik kat situ tapik guard tak bagi! Baru nak duduk jap destress pon dah pandang2. Then what's the point buat kolam tapik tak bagi orang enjoy duduk lama sket kat situ and tgk. Aper daaaa....

GLC Lunch @ Amber, Bangsar South  GLC Lunch @ Amber, Bangsar South

Dapat jugak few shots yang ahkak suke! Wpon dalam rushing nak cepat sbb awan cam tak sabar jer nak curahkan air. But honestly segan jugak laaa sbb situ orang lalu lalang nak gi lunch/ office hahaha :P

GLC Lunch @ Amber, Bangsar South  GLC Lunch @ Amber, Bangsar South

It was drizzling when i walked back to the office. Alhamdulillah masing2 dapat masuk indoor before ujan lebat. 

GLC Lunch @ Amber, Bangsar South  GLC Lunch @ Amber, Bangsar South

See you guys!

No comments:

Post a Comment