Monday, February 9, 2004

Monday...at home! hahaha...rest kengkonon lepaih balik from Wani's wedding @ Chemur yesterday. Went there with 7 others in 2 cars. Mok and his gf back out last minute at 2 a.m, but that didn't dampen our mood. I dropped at Universiti, naik keta gabak, alid ngan eila...huru hara ah jawabnya. serius penat gelak, nak mengantuk pon tabley...Sampai Chemur around 12.30 trus makan. and then the gurls gi tgk wani da pengantin...ahakz. lepak² amik gambo. time bersanding tuh meriah coz colleagues memasing koji and wani nak merenjis. pelamin pon len dari yang lain. ader butterfly lagik, which ekceli one of x'mas props for midvalley decor. hahah...since koji works there and dia yang wat menatang tuh, hapa lagik. time diaorang nak start bersantap...kitaorang pon blah. objektif dah tercapai! heheh. and then stop at tapah...shopping pamelo and jambu. Time balik tuh, the other driver, maziah, she kinda drive recklessly, folo keta depan rapat², jap melencong kiri kanan. Lan yang kat dalam keta tuh dah macam kura²...kepala jap naik jap turun, jap² tgk kitaorg kat blakang with a 'help-me!!!!-look'. Kim plak bantai tidoq so Lan cuak ler sensorang. Lan offered to drive, maziah tak bagey coz its her car. lawak ler gak tgk lan kat dalam tuh siap sms lagik...dia tgh menggelabah.

sampai kl, raining...stop at krinchi drop eila off. and then Lan naik ngan kitaorang. gabak offered to send me home since akuler yang shopping limau bali ngan jambu paling banyak skali, agaga. berat siut!



p.s: sori toad...tak sempat aku nak jumpa hang. offer ko soh aku turun kat tol tuh memang tempting! whoooaaaa!!!



No comments:

Post a Comment