Monday, May 14, 2012

Dinner with MMSCian @ Kedai Kopi

It's been a while since i last met bebudak MMSC. Dalam FB pon aku dah jarang follow anyone's update sbb kat office FB kene blocked, nak bukak pakai phone bercinta ler tunggu dia load, and by the time balik umah tgk updates banyak yg dah terkuar dari carta timeline....itu pon kalo tingat nak tgk -.-

Dinner @ Kedai Kopi, Shah Alam

When Eija initiated the gathering, she suggested kedai kopi shah alam. Aku trus lompat katak tepuk bintang (eksaited sbb dekat)! Last 2 years pon kitowang jumpe tempat yang sama gak hahaha. So on 5th May we confirmed to jumpe2. Since JJ suggested jumpe lambat sket because dia ada futsal which abes pukul 9, we went to kedai kopi around 9.30pm. Eija, hubby + Rayyan and Sam + wifey were already there. Yeay at least dah ada yang sampai :)

Dinner @ Kedai Kopi, Shah Alam

I felt sooo outdated because banyak news tatau, like Eija dah 8 months+ preggy! Her son, Rayyan makin petah becakap. Wife Sam is also tgh preggy their 4th child! Khabar brita pasal Ummi plak dia tengah sambung blajar kat UITM if not mistaken and they have moved to Kota Damansara. Fuhhhh banyaknyer info aku missed. Dorang sumer memang slalu jumpe aku nih jer yang tercicir :P

Dinner @ Kedai Kopi, Shah Alam

And then kak Raha and hubby sampai...still maintain cute cam dolu and masih tegar keje kat MMSC cayalah. Lastttt skali baru Fifi and JJ sampai. First time jumpe baby Rissya yang chubby cute bam bam! Riyyadh plak makin menjadik2 ensemnyer! Haih the kids are all grown up so fast.

Dinner @ Kedai Kopi, Shah Alam

So we had a good chat, catchup saper kejer mana, kejer buat aper, ektibiti and hobi masa lapang etc. Heard that dorang skang tgh giler marathon! Qeeb plak boleh tahan penyabar gak that night, because he can sit still in babychair for almost 2 hours. Or maybe sbb baby Rissya sat next to him...sbb lama jer dia usya budak tuh hahaha.

Dinner @ Kedai Kopi, Shah Alam

The group photo. Sian Jeeb because i forgot to take his photo langsung. Cam dia tak datang lak dat nite heheh.

Dinner @ Kedai Kopi, Shah Alam

Serious discussion pasal marathon musbi.

Dinner @ Kedai Kopi, Shah Alam

Meja discussion ikot category guys and gegurls.

Dinner @ Kedai Kopi, Shah Alam

The ladies from clockwise...shida, me, eija, kak raha and fifi.

Dinner @ Kedai Kopi, Shah Alam

Around 11.30pm we made a move and bersalam2an before balik. Insya Allah ada rezeki kiter jumpe lagik. Perhaps other place than kedai kopi ;)

Dinner @ Kedai Kopi, Shah Alam

No comments:

Post a Comment