Friday, October 4, 2013

Raya Day 22

Thehehe masih lagik gigih mengclearkan gambar raya. On raya hari ke-22 we attended BKRM open house at Shangri-la Hotel. Time nak datang sini jam nye yaamatz, parking pon susah. Dah sampai depan hotel tapik x dapat masuk sbb yg jaga parking bagi keta besar2 jer masuk pffftt! Memang carsist sungguh. So we parked depan Hard Rock Cafe and walked to the hotel.

BKRM Open House 2013

Time baru sampai all the guests tgh diri nyanyi lagu patriotic sambil pegang bendera yang staff BKRM distributed.

BKRM Open House 2013

I like the drawing concept. cita2 hari tuh nak wat camnie lah tok decor office for raya. Tapik keras-tangan mana reti.

BKRM Open House 2013

Rows of food.

BSN Open House 2013

I think nih photobooth kot but lengang jer takde scene tunggu turn sambil tahan napas dalam hati cakap 'cepat sket bleh tak?!' Because totally takde orang and aku plak yang beria ajak kengkawan diri kat sini posing2 hahaha. Oh well...imma photobooth sucker plus excited to capture this because konsep nih ada dalam kepala cuma tak reti nak execute jer.

BKRM Open House 2013

No comments:

Post a Comment