Sunday, February 14, 2016

Half Day Out with K.Fara

Nih sumer kes tetiba and peer pressure haha. Tetiba tetengok instagram bokitta that they are releasing new collection that morning at 11am. Dahler kedai bokitta tuh dekat sangat dengan rumahnyer maka lagik laaa terbayang2. Tetiba plak kak fara free and cakap jom. Dan tetiba kami pon bejumpe and tejebak membeli. Hohhh bahaya sungguh kalo slalu buat cemnie...but it was fun!

Bokitta SA  Bokitta SA

But ada lagik satu objective tok berjumpe pada hari itu yakni nak k.fara nak copy movie hindustan Bajrangi Bhaijaan. Because time jumpe kat AvenueK hari tuh tak kesempatan nak copy. We also updated the buku GLC just because nak kasik cepat sket penoh taun nie.

Lunch @ Twenty & Co., SA  Lunch @ Twenty & Co., SA

Kami makan nasik. Satu tuh sweet sour and satu lagik buttermilk.

Lunch @ Twenty & Co., SA  Lunch @ Twenty & Co., SA

Lepas makan minom coffee. And then we decided to buat some 'work' sket so we checked out and carik cafe lain plak hahaha. Sambil tuh sempat jugak score satu item through D yang melawat kawasan kedai cloverush.

Lunch @ Twenty & Co., SA  Lunch @ Twenty & Co., SA

We went back to VistAlam nak amik keta k.Fara then we off to Panacea Cafe. Can't help to have another round of coffee, oh my!

Coffee Break @ Panacea Cafe, SA

Sesambil tuh buat our 'kejer' heheh.

Coffee Break @ Panacea Cafe, SA  Coffee Break @ Panacea Cafe, SA

4 comments:

  1. Buat keje kat coffee shop sgt style lah! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo nak wat kejer kat coffee shop kene pakai lappy yang kecik comel jer. kalo besar gedabak macam lappy opis kak fara tuh....over! hahaha. Mekbuk u sangat sesuai hoccay :P

      Delete
  2. Hahahahahaaaa kutuk aku!!! Tapi betoi pun dah rasa mcm bawak server jek aritu ekekekeke!! Kamon D lets buat kerja kat cafe hipster ekekekeke over gilos!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiceh...dolu bawak 'server' gi library jer. skang smangat gi cafe hipster and amik gambar flatlay!

      Delete