Wednesday, March 24, 2004

ari nih kejer dalam panic mode. first, EUTS author sent an email in fits saying that his book subtitle is wrong. me and sara traced back ol emails to see wether the subtitle is confirmed. punyala banyak buku mana lar aku nak ingat jap tukaq nih jap tukaq nama tuh. first globalization and then globalism, but John Smith decided to use globalization. and now...author tuh insist nak buku dia called globalism. whateva the difference does it make? tak kosa lak aku nak bukak dictionary. soo saper yang salah skang? takkan nak blame John...dia pon client. thehe. shirley contacted John, and the book is already in printing tinggal nak bind jer! series shit. muka memasing kinda panic. takut alicia naik mengamuk jer...which she always does whenever any books goes wrong. aku x penah kena lagik...could this be my first time kena sembur? *brrr!!* tapik slamat ler lagik buku tuh tak bind, and john takder make fuss, maybe dia pon realize his mistakes, aku pon cecepat antar PDF corrections. pepandai ler orang sana masukkan in between. author tuh pon satu time cakap buku nih dah final stage tanak check. dah antar printing baru nak kalut...buat orang menggelabah jer!



second, i kinda eksidently harrass WY's file. the one he intended to post in his blog i guess. nih sumer wani nyer kejer. dia jumpa, pass kat aku without me noticing its ekceli a shortcut file. habit dies hard...aku trus type msg in it to reply to wani. peh tu baru ler sedar tuh WY punya...and i'm spose to tumpang baca only. not to do anything wit it! menggelabah tok kesekian kalinya. terpaksaler aku blank save file tuh. and biler WY bukak 2moro...surely dia akan terkejut beruk benda yang dia penat² bermadah dah takder. waaaa...insap jap! tanak dah wat kejer cenggini! moral, jangan bukak orangnya file directly from their HD. kalo nak copy masuk HD sendiri!!! ayat insap ker nih?

No comments:

Post a Comment