Sunday, August 24, 2014

Beraya at PD

One of the things that I look forward biler beraya kat PD was kids! Which means Qeeb can mingle around with bunch of kids about his age.

Day 2, Raya 2014

We went to the beach in the evening. Lama gak tunggu hujan benti. Qeeb dah tak sabar nak main pasir.

Day 2, Raya 2014

Me and Didi. Penah tangkap gambar with Didi when he was about 5-6 years old at the same beach! Awwww...time flies. Dolu dia kiut skang ensem!

Day 2, Raya 2014

Me and Jeeb enjoying the breeze and fresh air campor bau2 bbq orang bakar kat tepi2 tuh hehe. Time nak balik tuh jenuh gak pujuk si Qeeb because he wants to continue playing kat air pulak. Waduh manade bawak baju extra so gigih lah jalan balik ke keta with one screaming boy.

Day 2, Raya 2014

Excavation in progress

Day 2, Raya 2014

Otw back my sis cakap ada 3 ekor anak itik waiting at home. No no...bukan anak itik roasted or anything. Still alive and quacking yea, they came out of nowhere and trus masuk laman rumah. The kids fed 'em rice.

Day 2, Raya 2014

Day 2, Raya 2014  Day 2, Raya 2014

The kids had fun tangkap and kejar the ducklings. Cuteness!!! Qeeb on the other hand surprised me. At one point, he managed to catch the ducks sebelah tangan jer and flip it macam nak bakar sate. Pitammm! Panic mak slamat kan ducklings tuh.

Day 2, Raya 2014

Cousins besar kecik lepak and tidoq sesama bergelimpangan. Loveee! Kang biler sumer dah besar panjang tak wat camnie dah kot...stok masing2 malu.

Day 2, Raya 2014  Day 2, Raya 2014

My familia! Jeeb yang tukang amik gambar tak sempat nak masuk lepas tuh because dah ada guests datang. Pakai camera phone jer ngeh.

Day 3, Raya 2014

[Left] Me and sis. [Right] My sis and the boys. Oh ya this year, Adly beraya with his muscled arm hehe. Berketol2!

Day 3, Raya 2014  Day 3, Raya 2014

[Left] Cute gila how Myra fell asleep while playing. Tidoq sembam ke bantal. [Right] Mak Cho, Adly, Didi layan Qeeb borak. Citer pasal cars againnn!

Day 3, Raya 2014  Day 3, Raya 2014


1 comment:

  1. comeyyy gile anak itek tu.. bes gak ehh kalau bela itek.. tp nk baya tu je.. da beso tamo.. hahahaha

    ReplyDelete