Photoshoot @ Capsquare

Lepas dorang makan dan aku minom, we went to this graffiti wall to take photos. I just love graffiti drawings and colors. Sangat cool!

Lunch @ Capsquare

Nih lah geng amik gambar poyos that afternoon.

Lunch @ Capsquare

Rare gay-ish billboard models.

Lunch @ Capsquare

Lollipops placeholder graphics ♥colorful♥

Lunch @ Capsquare

Further test for the cameraman. Subjects and object (menara KL)

Lunch @ Capsquare

This shot has a clearer view of the Menara KL. Tapik cam Haikal plak jadik tiang.

Lunch @ Capsquare

An cute attempt to be a panda. *Kof*

Lunch @ Capsquare

Asal boleh posing

Lunch @ Capsquare

Last snap before we went back. Pueh dah amik gambar ^o^

Lunch @ Capsquare

Comments

  1. huarghhhh lawanyer graviti wall tu wehhhh!!! harusla pegi lg ngn aku plak lps ni occayyy!!heehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha mulih sajork tok posing2 lagik ;)

    ReplyDelete
  3. cantik "latar belakang gambar", hehehe....model2 pun cantik....

    ReplyDelete
  4. ehehe latar belakang gambar mmg cantek. model pon 'cantek' belaka

    ReplyDelete
  5. Wah, yo orang terrer-terrer la posing ... LOL!

    ReplyDelete
  6. lots of backdrops to compliment our 'posing' of course nampak terer! lol!

    ReplyDelete
  7. kat area mana grafiti wall ni? agak2 ade lg ke sekarang? nak shoot anak kat sini la

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pon dah lama tak pegi ke capsquare. ada kemungkinan dah takde grafiti ni sbb dinding tuh nampak cam tempat tutup construction.

      saya suggest pegi Publika. banyak wall arts kat sana. dalam toilet pon dinding cantek!

      Delete

Post a Comment