Wednesday, July 23, 2003

2moro is my day off! Weheee…but still havta wake up early doh! Going somewhere doing something for Nana which I have no idea yet how it’s gonna be like. Kit Yee signed my leave yesterday. And I haven’t tell Mazlan…buku dia ader 3 aku pegang…musti dia tensen. Kang bagitau awal²…dia musti huh? Biler dah bunyik huh, kang Kit Yee dengo tak pasal cuti gua kena reject.



Tadik buat buku Frowen: ED. It’s all letters, postcards and greeting cards text. Pening tgk format dia, susah giler nak layout! It’s based on true story…so all the letters is also real I guess. It’s quite interesting…about this Frowen guy met Prof. George Shackle. And they’ve been writing letters ever since till G. Shackle last breath. There’s also newscut on Frowen…now really old. Didn’t got the chance to finish reading it coz Hanim settle the last chapter.



There’s another book of Springer-Verlag on NexStar User’s Guide. Somekind of powerful telescope named NexStar. Tons of galaxie artwork and stats. Terms like nebulae la bagai and all sort of stars yang tak reti nak sebut. I was excited at first…but when too many light years, I lost count of the zeros. I just concentrated on layout…no more reading! Bluarghh!



Balik as usual tumpang Low sampai Bangsar. Ntah cemana lak ari nie aku leh cabut kepala pagar kat stesen lrt tuh. Sket punya baik aku paut kat tiang tuh, skali tercabut daaa. Sib baik keta Low tak move lagik, kot tak terlentang tgh jalan. Bersihler jugak keta dia yang 2 bulan tak cuci aku ‘lap’. Siot jer…menggelabah aku letak balik paler pagar yang ringannya tahap kotak kosong tuh b4 bebudak lain nampak. Skali Helen pusing…ches kantoi! Dah sorang gelak berjangkit kat yang lain. Strangers kat stu yang memula tak brani nak gelak pon join skali gelak. Kong hajo tol…..kalo tlg pasang takper gak. :P

No comments:

Post a Comment